Monday, March 31, 2014

No mood

Seriously I xde mood today. Selagi I can't take my hands off 'it'.. selagi tu la rasa x senang ni ada.

Grrrr. Why la dis feeling. Pls go away.

Monday, March 17, 2014

Untung atas angin

Salah satu bidang perniagaan yang menguntungkan ialah hartanah.

Seronok na tengok blogger2 muda yg dah ceburi bidang ni and make money.

Setakat ni rumah yang na beli untuk didiami. Bkn untuk jual beli. But I hope one day na akan dpt ceburi bidang ni dan berjaya.

X semestinya trus 3-400 ribu punya rumah. Maybe I can start.with flat first. Then sewakan. At least cashflow terjamin. Insya allah. Smoga dipermudahkan.

Rumah yang na baru beli. Tolak disc itu ini dlm 340k and now harga dah almost 500k. Phew. Dgn tropicana heights yg baru nak naik near to my new house, I wish harga umah na akan trus mencanak naik. Amin.


Friday, March 14, 2014

Hazy day

Take care kawan2.
And stay indoor.
Kalau perlu je keluar k.

Supposed to have mini getaway. Tp kensel la.
Teruk sgt jerebu.
Baik la dok umah.

On mh 370..haish.
Sekali Allah tunjuk kekuasaan Dia.
Terduduk semua.
Ampunkan kami hamba yang lemah.
Tunjukkan jalan.
Berikan kekuatan.
Smoga bertemu jln keluar.
Insya Allah.




Sunday, March 9, 2014

Where zed zaidi & abby abadi are no longer relevant!!

You guys had proven that brain is not required to be a 'president' and 'politician'. To a certain extent.

Stop speculating
Stop sharing silly 'investigation'
Stop blaming
Stop pushing

Keep silence if u have nothing good to say. You just make thing worse!

Just pray for the best. The relevant authorities are doing their job. Following the sop since rules are meant to be obeyed.

Please.
Ya Allah, semua yang berlaku atas kuasa Mu. Permudahkan usaha untuk mencari pesawat tersebut. Amin.


Saturday, March 1, 2014

Family affair

Thn ni insya allah byk percutian family. Atas sebab musabab yang diredhai Allah, maka kami akan kerap bkumpul. Insya allah.

Happy sggh sy. Planning for a short n sweet gateway. Hopefully tercapai. Bln2 bonus ni. Smua utk dikongsi. X kemana kita tanpa restu ibu bapa n keluarga. Maka mari luangkan masa bersama.

Love love love






























LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...