Tuesday, December 31, 2013

Apa yang baru di tahun baru?


Rumah still under progress.
Renovation belum siap sepenuhnya.
Kurang lebih 80% siap.
Tapi still ada few yang contractor tinggal macam tu je.
Haish.
Dah mula nak fed up pulak dengan dia ni.
Lama sungguh masa ambil nak buat few things ni.
Huhu.
Tapi so far, keje dia ok.
Nana puas hati la.
(^_^)


Eh, he just called me.
Amboi mcm tahu2 je.
Kononnya dah siap, takpe esok kita gi buat spot check tengok.
;p


TV rumah dah buat perangai, berkelip2 and berwarna-warni.
So maybe it's time to CHANGE.
Hehe.


Kereta pun nak tukar jugak la.
Hahah.
Insya Allah.



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...