Wednesday, September 4, 2013

PD pun boleh

Rasanya memang akan jadi percutian tahunan kot.
Port Dickson.

Banyak hotel.
Nak murah, nak mahal, nak terapung, nak apartment, nak ada private pool semua ada di PD.

Jarak.
Dekat dari KL. Nak pergi balik hari pun boleh!

Makanan.
Dah tahu few places tempat makan yang sedap. So keberangkalian untuk kelaparan adalah hampir sifar. Hehe.

Laut.
Hoi, sape tak suka pantai, laut yang damai menyegarkan tu?



So look forward to go to PD again. :)

2 comments:

Liz said...

saya org seremban tapi saya sendiri tak tau nak pilih hotel apa kat PD tu. care to share? ingat nak bawa family ke sana juga sebab Tisya dok sibuk nak main pasir kat pantai.

Rose Azadir said...

Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...