Monday, July 15, 2013

Kiwi

Na jarang makan buah kiwi sebenarnya. Kalau makan pun sebab ada dinner kat hotel, so merasa la makan buah kiwi. Or dalam dessert yang ada letak potongan buah kiwi. Hehe, kiranya tak pernah la sesaja nak pegi beli buah kiwi and makan. Kalau makan, yang kaler hijau which is masam2 sket. So I don't like. Earlier this year, Na jumpa kiwi kuning (gold) and sudah addicted since then. Dalam seminggu Insya Allah Na akan beli dan makan kiwi gold tu. Owh sedapnya. :)


Kawan-kawan boleh cuba. Dijamin sedap makan, kalau sejuk lagi sedap. :)

2 comments:

mama leen said...

macam sedap.. :)

kinder said...

lagi sedap kalau mkn dgn aiskrim vanilla...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...