Friday, May 10, 2013

REVIEW : Impiana Hotel KLCC

Niat di hati nak cari hotel dekat2 KLCC.
Kalau boleh walking distance sebab nak shopping.
Mandarin Oriental fully booked, Traders fully booked. (Fully booked disini means bilik within my affordability je ye. Suite-Muit haruslah available tapi Nana tak mampu).
Cari punya cari, dapatlah Impiana KLCC.
Still walking distance, ada link-bridge to KLCC, Bukit Bintang etc.
Sangat convenient. Pegi KLCC jalan kaki, balik naik cab sebab dah penat and banyak barang. Huhu.



Mulakan entry dengan gambar buah hati kesayangan jantung.


Taadaa, this is my room.
Deluxe with twin bed.
Sebab king bed belum ready, malas nak tunggu, twin pon boleh.
Check in and Check out adalah super fast.
Thumbs up.
And sume staffs sangat la friendly and helpful.
Tahniah again.




Simple je, tapi selesa.
Kemas. 
Owh bilik dia besar.
Suka.


Toilet.



Hoyeh, paling penting ada pili air. :)


Bath tub untuk budak2 berendam.


Sama macam Impiana Cherating. :)

Paling penting ni. ada pili. :)


Dari sudut berbeza.


So Nana rasa sangat berbaloi untuk RM 350. By the way, I just paid RM 90 sebab I redeem my Agoda point. Weehooo. :) Location sangat strategik. Parking susah sket sebab berbelit2, and sempit. Staffs sangat friendly. Welcome drink sedap. hehehe. So Nana bagi 4 bintang for them.


Owh breakfast???
 I gave them 5 star. Buffet spread sangat hebat, banyak, yummy! Cakap jek, nak oriental, ke japanese food, ke hummus, ke roti canai. Semua ada!!! :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...