Tuesday, April 16, 2013

What a lovely life

Sibuknya. Alahai.
Makin kurang update kan?
Huhu.
Takpe, not that important though.
Janji semua kenangan simpan dalam hati, ikat mati.


I'm going to spend my weekend kat hotel free.
Hehe, meanng contest.
Voucher expires April, saya pegi end of March.
Bagus sangat!
Haha.
Tapi redeem tetap redeem.


Taken from website.
Mari kita tengok esok cantik macam ni ke x.
:)
Malamnya saya nak makan steak!
Please Papa, i don want bandar punya steak. Saya nak steak kampung.


Now dah tak naik keta gi opis, naik train.
So I need a comfy cooling bag.
Kalau boleh back pack
Easy.


I've purchased it online. 
Hopefully ada stock.
Dah 3 online I tried, semua out of stock.
Pasni no more handbag, terus beg sekolah.
Hehe.


Ok, ni paling syukur.
I got the key of my new house.
Alhamdulillah.
Merasa ada rumah bertanah.
:)
Now tengah looking for a contractor untuk mini renovation + installation barang2 dalam rumah.
We wont move that fast.
Insya Allah.
Harga rumah sekarang pun akan naik since MRT station located just a few minutes from my house.
:)
So duduk dulu diam2.
Paling penting kena figure out baby sitter, kindie, transport nak pegi keje etc.
Macam2 nak kena fikir before move in.


So Alhamdulillah.
Hidup yang indah.


On election, I definitely will vote!
Tunaikan tanggungjawab kat negara.
Amik cuti lama sikit, balik kampung!!!
Yea.


Bye.
Vote wisely ya!
Nak pegi cari duit.
I need plus minus RM60 ribu untuk rumah baru.


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...