Tuesday, January 22, 2013

Respect

Bertitik-tolak dari entry INI, Na terima banyak email.
Ada yang bagi nasihat on how to prevent this from happen again.
Ada yang bagi other alternatives.
Tak kurang ada yang mengeji.


I do not respond to all emails.
Sebab ada email yang sangat rude.
Fully bf yr baby does not make you the best mother in the world though.
Stop judging others.


Sorry, but those mommies yang sangat obsessed with bf sampai mommy yang tak mampu bf dihina, U do not deserve any respect at all.
Stop being judgemental.
I mean it!


Of anak susuan, I am sorry.
I am not ready and I do not have any intention to discuss further on this, here in public.
Let me discuss with my family first.
And for whatever decision I made, please respect it.

3 comments:

Liz said...

Wow, ada yang mengeji? Seriously? Mereka tiada hak nak mengeji awak. Tak kesah la nak mengeji sebab buang EBM atau mengeji mothers yang tak fully bf. Please grow up, come on!

Nak menjadi ibu susuan, bukan perkara main-main. Hukum hakam kena betul-betul tau. Jangan tak percaya kalau ada yang tak tau bahawa untuk kita menjadi seorang ibu susuan, kita kena dapatkan kebenaran suami dulu. Bila kita jadi ibu susuan, bukan setakat pertalian darah je menjadi rasmi.

CIK NANA said...

Liz,

Ada. I was so sad ada jugak yang x matang. Semua perkara berlaku atas sebab tertentu. Sedih I main bambu macam tu jek.

Malas I layan.

Puneflowersdelivery said...

Send flowers to Pune, flowers to Pune delivery,flowers to Pune, Pune flowers delivery, flowers Pune, Online flowers to Pune.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...