Rutin sedikit terjejas...

Yes, im back at my home sweet home.
Baru few days.
Sibuk kesana kemari setel few things.
Hopefully this weekend boleh rest dengan aman.


On my ebm.
2 kotak polisterin berjasa yang buat ebm kekal beku smpi ke puchong.
Alhamdulillah.
Tak sempat susun elok2.
Masukkan dulu dalam deep freezer.
2 tingkat full house sudah.
And ada lagi penuh dalam my freezer.
Hopefully ada masa untuk transfer allbto deep freezer complete dengan label.
Syukur sudah ada 200 lbh kurang ebm of 2 n 3 oz.
Tapi yang lebih bukan sebanyak mana susu... tapi selama mana ibu mampu menyusu.
Semoga diberi peluang untuk terus memberi susu ibu sehingga 6 bulan sekurangnya.
Insya Allah.


Dalam pantang and waktu kat Kedah, Na pam 8-10 kali sehari.
Bila dh balik umah sendiri, rutin tue sedikit terganggu.
Sekarang pam cuma 5 kali.
Half dari dulu.
Sebab x sempat.
Terkejar nak masak, tengok kain baju, main dgn baby etc.
Huhu.
And now dah mula pack dalam 4-5 oz pulak.
Jimat sket space freezer.
Harapnya lepas ni boleh sesuaikan diri n dapat pam 3 jam sekali mcm sepatutnya.
Insya Allah.

Comments

Popular Posts