Monday, November 19, 2012

Rutin sedikit terjejas...

Yes, im back at my home sweet home.
Baru few days.
Sibuk kesana kemari setel few things.
Hopefully this weekend boleh rest dengan aman.


On my ebm.
2 kotak polisterin berjasa yang buat ebm kekal beku smpi ke puchong.
Alhamdulillah.
Tak sempat susun elok2.
Masukkan dulu dalam deep freezer.
2 tingkat full house sudah.
And ada lagi penuh dalam my freezer.
Hopefully ada masa untuk transfer allbto deep freezer complete dengan label.
Syukur sudah ada 200 lbh kurang ebm of 2 n 3 oz.
Tapi yang lebih bukan sebanyak mana susu... tapi selama mana ibu mampu menyusu.
Semoga diberi peluang untuk terus memberi susu ibu sehingga 6 bulan sekurangnya.
Insya Allah.


Dalam pantang and waktu kat Kedah, Na pam 8-10 kali sehari.
Bila dh balik umah sendiri, rutin tue sedikit terganggu.
Sekarang pam cuma 5 kali.
Half dari dulu.
Sebab x sempat.
Terkejar nak masak, tengok kain baju, main dgn baby etc.
Huhu.
And now dah mula pack dalam 4-5 oz pulak.
Jimat sket space freezer.
Harapnya lepas ni boleh sesuaikan diri n dapat pam 3 jam sekali mcm sepatutnya.
Insya Allah.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...