Wednesday, August 1, 2012

Red's Western Food, Showru Kelana Jaya

Terpengaruh dengan JJCM, Na pun bagitau hubby nak makan steak dekat Showru Kelana Jaya.
Untuk ke Bukit Indah, jauh noo rasanya.
So, as an alternative.. lagipun dah masuk JJCM kan.. Try la kat Showru.


Na makan berdua je ngan hubby.
Sebab si kenit tido.
Penat sangat kot, masuk je keta terus terlena.
Tak payah milo, tak payah garu.
^_^


Selalu kalau angkat sure terjaga, ini angkat letak, sorong pun tak jaga.
Hehe.
Takpe, bagi Mama and Papa privacy sket nak makan suap2, pegang2 tangan.
^_^


Watermelon & Fresh Orange juice.
Biasa je, pernah minum yang lagi sedap.
Huhu.


Mine, Sirloin Black Pepper Beef Steak.


His, Black Pepper Lamb Chop.
It's either we put too high estimation or memang tak sedap.
Huhu, sebab bila dah masuk JJCM..
Na assume mesti sedap, tak payah la compare ngan TGI Friday ke Tony Romas tapi at least lawan la steak kampung macam HAS Western Food tue..
Tak sedap pun. Na and hubby both tak habis.
Kuah cair, mashed potato so so, and salad paling tak tahan.
Tengok la sendiri.


Hiris kubis, letak Thousand Island.
T_T
Tak sedap, Na tak suka.
Sorry.
Na bagi 2 out of 5.



2 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

sedapnya menu, kita dah lama tak makan western cam ni

CIK NANA said...

Jom kita gi makan sama? Hehe. sesekali tekak teringin. ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...