Friday, August 10, 2012

I think am going to miss him so much...

Mengandung sudah, bersalin bakal, kemudian berpantang.
For sure la happy boleh duduk lama-lama bawak ketiak Bapak and Mama.
Makan sedap2, dijaga macam puteri, diurut dan segalanya indah la.
Cuma...


Satu part je yang make me weak.
And selalunya nanges, nanges.
:(


I'll be apart from my sun.
Huhu, ini memang sedih.


Sekarang kalau fikir pasal perpisahan sementara tue pun dah mula nak nanges.
Takleh bayangkan nanti.
Nak berpantang di umah sendiri, tak boleh.
Masih ada adik yang bersekolah dan perlukan perhatian Bapak, Mama jugak.
And khidmat mengurut semua dah ditempah.
So, kena hadapi jugak.


Bezanya kali nie, I'll have 2 mini him with me.
Hehe, while he'll be alone here.
Huhu.
Takpe, 2 bulan je. 
Pastu kita reunite back.



Will be missing u.
^_^
A lot.

2 comments:

Lynn said...

Salam..

Takpe..nanti kalau rasa dah sihat dan boleh uruskan sendiri..boleh jumpe balik kan..yg penting biar sihat dulu..

CIK NANA said...

Salam Lynn, ye. dah agak OK kita balik Kl. ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...