Monday, August 13, 2012

Ante Natal Check up at 36 weeks

Or 35 weeks, kalau ikut new due date.
^_^
Herm, patut check up pagi tapi sebab Dr Idora ada c setc tunda ke pukul 11 am.
And rupanya pagi tue ada emergence c sect, maka tunda lagi.
I met her at 2.30 pm.


Uhuk, penat tunggu.
Tapi nak buat macam mana, benda emergency bukan boleh main2.
Rupanya ramai due date masa raya itself, so ada yang mintak induce untuk bersalin cepat and ada jugak yang request for c sect terus.


Seperti biasa.
Mama = 87 kg (naik 2 kg)
Baby = 2.8 kg (naik 600g)
Others = normal.
Kali nie tak nampak langsung muka baby sebab tutup dengan tangan.
So tak buat 4D.
Takpe la, nanti Mama tengok puas2 eh.
^_^


Balik tue Saif terus tido, penat gamaknya.
And bila bangun dia cerita yang dia mimpi, baby dah 'keluar'.
Wah, ngeri pulak dengar.
Siap dengan gaya Saif buat.
Apapun, semoga selamat semuanya.


Uri Ok, air ketuban Ok. kedudukan baby Ok.
So nect check up would be on 01st Sept, 37 / 38 weeks.
Herm...
Agak2 sempat pegi that check up tak?
Hehe, Dr Idora siap cakap kalau ada apa2 before that date and cannot contact her nurse..
Straight away go to labour room.
Wah, gerun.
@_@


Apapun, semoga selamat semuanya.
Amin.
Insya Allah.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...