Tuesday, July 24, 2012

Sudah 2 hari tercekik tulang...


Terasa-rasa tulang dekat belakang lidah nie.
Ikutkan hati nak korek je.
Tapi tak berani, kang termuntah-muntah.
Huhu.


Dah telan nasi kepal, dah telan buah lembik (betik).
Tapi still tulang takmo lalu.
Sakit lak.
And pagi tadi ada kuar darah, I guess dah luka.
:(
Sian me.


Hopefully tulang akan terlepas hari nie, kalau tak makin berdarah tekak.
Tak suka.


Semalam 1st day puasa hari bekerja, owh.
Entah kenapa, kalau weekend OK je.
Semalam teruk sikit.
Pagi lagi perut dah berkeriut and masuk pukul 12 pm, sakit perut.
Memang confirm perut lapar.
Petang dah mula nak pening.
:(
I guess 1st day keje, dah la banyak paper nak kena buat.
Itu yang tambah pening tue.


Bertahan, sampai umah pukul 7pm ++, just makan kurma and minum fruit punch.
Masak nasi, sambal tumis ayam, kubis goreng kicap.
Lepas Maghrib la tue.
Dah siap semua, berpeluh2 macam nak pitam.
:(
TQ hubby sidaikan baju.
Then, off me tido.


So, kalau tulang nie tak terkeluar..
Kena gi klinik ke?
Huhu, x suka!


Image is google ed

2 comments:

♥cikmOt♥ said...

ce try minum air masak dalam tudung periuk...

pastu selawat 3 kali...orang kata tu satu petua nak ilangkan tercekik tulang....

CIK NANA said...

Cikmot : tq, malam nie cek try. ;) sakit woo.. x suka. huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...