Tuesday, July 3, 2012

Review : Maxims Hotel, Genting Highlands

Niat di hati nak berehat di tempat sejuk.
And nak bawak Saif main indoor games.
Tapi Saif kurang sihat, so agak kurang best jalan.
Sian dia.
So, kali nie Na pilih Maxims Hotel.


Toilet best!
Besar, bersih, lapang, luas.


Bath tub pun ada.  Nie la tempat Saif lepak.  Haha.


Towels.  Ada bath, face and hand towels kot.
Hehe.


Toilet lagi, sebab saya suka.


Bathroom amenities are from Aigner.
*_*



Sehebat mana pun ko, sebanyak mana pun star ko, kalau takde pili air, jatuh ke tahap 1 bintang juga.
Huhu, don't like!


Boleh refer list kat bawah untuk full list of amenities / facilities.



TV besar punya!


Happy me!


Tapi kan, compared to Gold Coast Sepang, besar lagi bilik kat sana.
Untuk harga yang lebih kurang sama.
I prefer there la.



Ada iron table and iron siap2 dalam each room.  Senang, but I never use them during vacation.  Hehe.


Nampak something there?


Hehe, yea... ada scale!


And ada jugak shaver, sikat, berus gigi and ubat gigi.



Interior modern and catchy.
^_^



Paper, I got Berita Harian.


My room.


Dah nak balik, bye!
Kesimpulan, untuk harga RM 550 ++, OK la.
Tapi lepas nie Na takmo datang Genting dah kot.
Too crowded.
I went on Sunday - Monday.
Crowded kat situ macam cuti sekolah OK.
Huhu.
End up, lepak dalam bilik saja.



4 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah besaq bilik dia, nampak sangat best rege pun leh tahan, tapi ramai orang tak syok kan...

♥ Wina ♥ said...

genting nie bile masa x crowded??

me & hubby suke pegi once in a while untuk lari jap drpd KL..jalan² amik angin jek hehehehee

CIK NANA said...

Anje : Aah, bilik cantik, tapi agak kecik untuk that price.

CIK NANA said...

Wina : kan? i last pegi waktu umur 23. ahem, lps 6 tahun baru pegi. mcm nie la jadi. culture shock! heheh...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...