Wednesday, July 18, 2012

Perkembangan my Home Sweet Home

Na assume sekarang dah siap 75 %.
Na kena bayar progressive interest lebih kurang RM 700 dah.
And now, actually developer owe to refund rebate of **,*** to me which already outstanding for 2 months.
Haish, nak kena late charges interest ke?
Kalau Na invest kat ASB, dalam masa dua bulan pun banyak tau dapat. Huhu.


Kalau follow up, sama je jawapan dia.
Cek dah siap, tunggu Marketing department sign.
Tak tau apa kena mengena marketing department dengan release payment.
Tapi let it be.


Tadi follow up again and jawapan tetap sama.
Dah hantar to Marketing department.
Na suruh dia follow up sebab lama sangat kot.
Nak sign je pun.


Itu la kisahnya.
Dah lama kitorang tak pegi tengok rumah.
Takpe la, nanti bawak baby S gi tengok sekali.
And we haven't decide whether to immediately move in once the house completed or how.
Banyak nak kena fikir.
^_^


Takpe, skang pun rumah sendiri.
So, shouldn't be a problem.



3 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

harap semuanya berjalan lancar, nanti leh la deco2...bestnya

CIK NANA said...

Anje : Tima kasih ye. ;p doa2kan.

kinder said...

jgn lupa buat kenduri doa selamat umah baru....;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...