Monday, July 23, 2012

Keperluan dah, keinginan pulak!

1/2 day cuti last Friday.
Pegi Alamanda and beli kebanyakan barang from the list.
Alhamdulillah, dah banyak yang ada.
Berhabis banyak jugak.
Ingatkan ratus2 je, rupanya makan ribu jugak.
Takpe la, rezeki baby S.


Yang nie Na memang teringin, sejak Saif dulu.
Hehe.
So, Insya Allah akan kumpul duit and beli.


Yang nie memang nak.
Tapi takde stock lak kat Mothercare Alamanda.
Haish, mana nak cari nie.


So, kalau ada duit lebih boleh la beli both.
^_^


Owh ada Poh Kong fair pulak kat bawah.
Bagus, memang nak cari penutup subang pun.
Hari tue jatuh tak jumpa sampai skang.
Terpaksa beli lain.
Nak kena tanya hubby dulu, kalau dapat green light baru pegi beli.


All images are google ed


2 comments:

♥ Wina ♥ said...

beli penutup subang je ke?? hikhikhikkk

CIK NANA said...

Penutup je, subang elok lagi. ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...