Wednesday, July 4, 2012

Indoor ThemePark, Strawberry Park, Mushroom Park

Dimulakan dengan makan tengah hari yang berharga RM22.04.
Haha.


My biggest mistake was amik ikan bawal nun juah di atas gunung.
Harus la harga mahal.
^_^



Naik keretapi.



Yang sampan macam kat Venice nie close, under maintenance.



Us, Saif takmo bekerjasama.



Kuda-kuda-kuda.



OK, cardigan should be enough.  Tak payah nak pakai berlapis-lapis bagai.  Tak sejuk pun.  Na masuk Indoor Theme Park saja, RM 30 for adult and RM 28 for Saif.  Tak banyak rides sebab ada yang under maintenance.  Tapi manusia memang la super crowded.


On the way back, singgah Strawberry Park, Mushroom Park.



Beberapa bijik strawberry.  I don't like them, so I didn't buy any.



Ada pertunjukan lebah2 jugak.


Huhu.  Mama and Papa.



Saif tak takut dah skang, ular pun dia pegang.  Amik gambar ngan burung = RM 15.


Comel jugak souvenir tapi tak beli any.  Simpan duit Nana, simpan!  Haha.


Cendawan.





At the entrance.  Masuk free kalau nak petik strawberry je kena bayar.
So, abis la kot kisah Genting.
Would I go there again?
Nope that soon.
Haha.


2 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah bestnya, suka bantal straberry tu, dah lama tak ke genting...

♥ Wina ♥ said...

aik! masa I pegi last yr pun sampan tu closed jugak

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...