Friday, July 20, 2012

I need 1 day leave + money to shop all these

I came out with this list.
Tak banyak sangat pun yang tinggal.
Sebab kebanyakan dah ada or belum nak beli.
So this one is for Baby.



Harga kasar jek letak assumption.
Hehe.
Beli baju kecik-kecik.
Nanti Saif tanya lagi, nie baju baby ke baju kucing.
Maybe sebab kecik sangat so Saif ingat baju kucing.
Hehe.


Yang nie pulak barang Mama.
Kenapa yang optional lebih banyak checked dari Compulsory list?
Heheh.



So I was thinking to take one day leave (preferably before fasting month) and go to shop all those things at one-stop-centre.
Bilakah masa yang sesuai.
Huhu.
Next week la kot sebab a week after I will be busy for the paper.
Haish...


4 comments:

ZafirahNajmi said...

kak chik, pakai la set bersalin Nona Roguy.. bagus sgt... Angah guna yg tu hari tu, sesuai utk bersalin normal atau ceaser.. Nasib baik la kan,sbb berangan nak normal, sekali kena ceaser gak, nasib set tu blh guna..

CIK NANA said...

Angah, aah dulu ada consider nak pakai tue jugak. Pastu teringin nak pakai Tanamera. Takpe, kcik try pakai Tanamera, pastu kcik review. heheh

iyan shazlind said...

saif yg sgt comel..baju kucing dia kata eh..hehehe

CIK NANA said...

Aah Yan, baju kucing. Kicik sangat kot.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...