Thursday, May 24, 2012

Wa Wa Splash @ The Mines!

Na teringin nak naik cruise kat The Mines.
Ada dine in, ada massage, ada sight seeing, nak meeting and buat wedding pun boleh.
^_^
Of course Na nak try sigh seeing tue.
So, pagi-pagi dah gerak ke The Mines.
Bila sampai and nampak bot dah senyum2.
Sekali bila nak beli tiket, semua bot dah fully-booked by travel agency for the whole day.
:(
Yang tinggal cuma Wa Wa Splash which is bus cum boat.
Boleh la, tiket berharga RM 26 for adults and RM 20 for kid.



Me & Hubby.


Bila lagi nak main panah-panah cinta! ;)




Mama kena isi perut sebab Wa Wa pukul 12.30 pm.
So makan nugget KFC dulu.




My baby!





Dah kurus, omg.  I need to work harder, after this.  Haha.


Saif dah tak sabar, ajak keluar nak naik bot.


Terjerit-jerit nampak bot.
Huhu. Tapi kita bukan naik yang nie sayang.


Tengok ikan banyak.


And here we are.
On the Wa Wa.



One happy family!


Saif yang sangat happy boleh naik bot.


See the splash?
Gerun jugak la, sebab tasik tue kan dalam. Huhu.



Saif teruja.
Mama pun.
Tapi panas sangat dalam Wa Wa tue, berpeluh-peluh.






Overall, it's a new experience for us.
Happy la and it took about 40 mins journey.
^_^


3 comments:

♥ Wina ♥ said...

I pun frust masa birthday Kira hari tu nak naik cruise ni..semua fully booked!

nx time can try wa wa splash nie :-)

CIK NANA said...

Wina, sokmo fully-booked kan.
Maybe kena gi weekdays kot.
aah, u leh try wa wa.
lbh kurang bot la. heheh

Cho Zila said...

rasanya berbaloi naik wa wa splashni kot.. sebab 40 mins.. kalau naik cruise tu sekejapjer kot.. tapi harga semuanya boleh tahan gak yerk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...