Thursday, May 10, 2012

SDMC : Kenangan merapatkan ukhuwah

Dah booked one week earlier, tapi bila register dia cakap takde bilik.
So kena tunggu lama sikit.


Hubby tengah register.  Waktu nie dah start puasa.  And saya nervous sangat.  Sobs.  Dah macam 45 minit tunggu and still xde bilik available, kitorang dihantar ke wad sementara.  Banyak magazines, TV, sofa boleh la nak rehat2.


Hubby and his Mom.  Anak manja nie, nak operate Mak teman.  Hehe.


Saif belum tahu Papa dia nak admit ward.


Bagi Saif tido dulu sementara Mama and Tok lunch.
Papa puasa, so jaga Saif.  Dah pakai uniform, sexy!
Haha.


Nie selepas operation.
Tangan ada drip.


Me, kesejukan.  Baca magazine.




Anak kesayangan yang ditinggalkan untuk 3 malam.  Menangis tiap2 malam. Sian dia.  Bila Mama amik bawak gi hospital, Saif la paling happy.





Bagi Saif rest and minum susu before hantar balik rumah.
Tak boleh ingat masa nie, rasa nak nangis.
:(
Tapi Alhamdulillah, semua dah berlalu.



Makan.  Mama makan food from cafe.  Ok la.
;p


Na upload gambar2 nie untuk kenangan.  Untuk Saif dan adik2 tengok balik nanti.  Untuk Na and hubby renung balik macam mana kita harungi semua nie as a family.  Semua kejadian nie sebenarnya menguatkan kasih sayang kita.  And syukur kita berjaya lalui semua nie as a family. 
^_^
Terima kasih juga untuk FIL and family.
Friends.
Terima kasih atas doa.
Terima kasih atas segala.
;)






No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...