Friday, April 20, 2012

Looking for a nice, AFFORDABLE mattress.

Alhamdulillah, dimurahkan rezeki untuk tukar tilam baru.
Tilam baru untuk rumah lama.
Rumah baru, kita beli tilam baru lagi ek?
Heheh, just kidding.


Sedang mencari.
Kenapa nice dieja menggunakan huruf kecil, dan Na highlight pada word affordable?
Sebab, kalau nice mattress ada yang dijual pada harga RM 20k.
So, tak logik la kot.
Dapat bonus, then habis beli tilam.
Bukan kereta, bukan rumah, tapi tilam.
Hehe.
Maka, ukur baju di badan sendiri adalah perlu di sini.



Esok cari-cari tilam akan bermula.
Now we are having Queen, haruslah upgrade jadi King.
Insya Allah, kalau kena dengan harganya la.
Dah upgrade size tilam, mana leh letak kat katil Queen.
Maka katil pon kena upgrade.
^_^


Maybe we'll choose Dreamland, Vono @ King Koil.
Tengok Ikea pun ada tilam best2.
25 tahun warranty okeh?
Huhu.


Happy to get a new mattress + bedframe.
Yea.


Nie katil Amber Chia, dia kan ambassador Gintell.
Best kan, kalau dapat tilam urut nie.
Harga pon best, RM 13k.
Weeee...


And Na rasa barang2 rumah Na mula merajuk satu persatu.
Huhuh, termos pun dah buat perangai.
So kena beli baru.
Ingat nak beli yang comel.



Pastu check2 balance acc, kalau ada lebihan budget..
Buat grill rumah.
Weee...
:)


Dan kalau masih ada lebihan, tukar sliding door!


Simple sudah.
Sebab nanti nak masuk umah baru, duit lagi.
Yang nie kira investment untuk rumah sekarang la.
Doakan la duit kami cukup, kalau lebih lagi bagus untuk cover semua barangan di atas.
Amin.


All images are google ed.


2 comments:

n.a.j.w.a said...

King Koil !! :)

CIK NANA said...

Akak, Nana beli vono. heheh. sedap sggh!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...