Wednesday, April 4, 2012

Kuasa Luar Biasa...

Semalam dapat kuasa luar biasa.
Mungkin sebab dah berdoa dari pagi, jangan la lembik, jangan la pening sebab banyak keje rumah nak kena buat.
Alhamdulillah, Allah SWT mendengar dan memakbulkan.


Balik terus mandi dan solat dulu.
Masak.
Makan.
Sapu.
Mop.
Basuh baju.
Sidai baju.


Siapkan food hubby for today.
Buatkan siap2 teh ais.
And letak makanan di tempat mudah untuk dicapai.
Harapnya mampu memudahkan si dia.


Saif?
Kesian pulak Saif, dah dua hari merengek nak duduk rumah taknak pegi rumah baby sitter.
Sebab he knows Papa kat umah, Mama je keje.
So dia nak duduk ngan Papa but cannot.
Papa still bertongkat, tak boleh jaga Saif alone.
Sobs sobs.
Sedih tengok Saif menangis.
Tapi lepas jek Mama n Papa pegi, elok je Saif main.
Agaknya dia sedih kena tinggal.
T_T
Sabar ye Saif.



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...