Thursday, March 15, 2012

Updates on water and hubby dearie

Semalam Na ambil cuti.
Nak teman hubby dearie jumpa doktor and physio session.
So, dah bukak jahitan.
2 ok, yang satu lagi still ada gap kat tengah so doktor tampal plaster balik.
And hubby dah boleh lipat kaki up to 105 degrees.
Weee.
Bagus, darling.


Tak sia-sia exercise kat umah, nak baik cepat kan?
^_^
And hubby is doing well, luka dah ok.
Pergerakan pun dah ok, even masih bertongkat.
Doktor tak bagi hubby pijak (berdiri) for six weeks.
Bcoz of his meniskus belum fully recovered.
Hubby operate bukan cuma untuk ACL. meniskus pun koyak jugak.
T_T


I am a happy wifey.
Sebab hubby makin sembuh.
Ada yang tanya kenapa nak kena teman2 hubby lak gi hospital sampai amik cuti.
Suka hati la, biar la orang teman suami orang.
Huhu.
Amik cuti, bukan MC.
I have 30 days annual leaves. so gunalah.
^_^


Sayang him.
Moga cepat sembuh lagi, kita pegi jalan2.
He wasn't complaining, in fact he's so independent.
Even bertongkat, masih menadah air.
Sobs sobs.
I love him.


And air, masih ada.
Yea, maybe sebab tank besar or memang tak terjejas or belum terjejas.
:)


2 comments:

iyan shazlind said...

nana,
Alhamdulillah...tumpang happy dgr cite ur hubby dah makin sehat :)nanti sure boleh lari2 balik :)

CIK NANA said...

TQ Yan..
Insya Allah.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...