Sunday, March 11, 2012

Bye bye DEKA, Welcome home KDK.


Beli 2 kipas DEKA.
Satu kat living room, satu dalam master bedroom.
Belum sampai 6 bulan, dua-dua kong serentak.
Grrrrrrrr.
Dah la tak rasa angin kalau pakai kipas tue.
Sabar je la.


Ingatkan taknak ganti, biar je sebab ada stand fan ngan aircond.
Tapi hari tue hubby suh tukar.
Maka keluarlah saya mencari.
^_^
Chose KDK this time around.
Harapnya kamu baik saja.
Jangan mengada nak rosak jugak na??


4 comments:

Husna said...

salam nk tanya, model apa DEKA tu? adakah X6 yang beli 1 dapat 2 tu ke? tgk kat exhibition dia jual l rm299 n free 1 lagi. tengok kotak pun dia packing 2 sekali dalam 1 kotak. yg ni ke? sbb dok pikir apasal dia boleh kasi murah..kalau 6 bulan pakai dah kong alamak...xjadi nk beli

CIK NANA said...

Salam Husna, dekat remote tulis X5. Kotak dah takde, so tak tahu la betul ke x. Harga waktu Nana beli RM 225 for one.

Ir said...

Ha... gud.. saya pun mencari KDK fans..tak tau la mana ok.. huhuu..

http://www.norfanil.com/2012/05/design-rumah-gantilah-kipas-dahulu-ikut.html

Blog Ambo said...

memang teruk kipas DEKA tu dia punya kualiti. Kat rumah saya semuanya ada 12 kipas. 5 DEKA, 5 Euro UNO, 2 KDK...4 DEKA dah out..3 euro UNO dah out jgk...2 KDK masih maintain...KESIMPULANNYA Jgn beli kipas DEKA atau Euro UNO

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...