Tuesday, November 1, 2011

Review : Lost World Hotel, Tambun



As per planned, kitorang check in @ Lost World Hotel, Tambun on 19/10/11.  First time booked via Agoda.    Selalu baca Azza booked OK jek, so Na pun cuba.  My fault, Na lupa bawak hotel voucher.. :(  Tapi Na perasan dia tulis, "Please present either an electronic copy of your hotel voucher upon check -in."  So patut takde masalah la kan sebab Na boleh present the voucher using Galaxy Tab..  Tapi malangnya...  The receptionist suruh Na pegi print..  Owh, bijak2..  Nak kena gi carik kedai printing lak untuk print sekeping voucher tue??  Huhuh..  Service upon registration adalah sangat mengecewakan.  Sangat-sangat mengecewakan.  Dengan bell-boy yang annoying.  Huhuh..  Lost World Hotel nie under Sunway OK.  Bukan calang-calang, so patut improve sikit ye..  End up Na kena bayar RM 50 deposit.  This will be refunded upon check out.  :(


This is the room.  Type : Exotic.  Looks like what they advertised in the web.  ;)  Simple yet nice and spacious room.


Almari tanpa pintu, cuma guna langsir. 


Flat screen, cermin besar dekat pintu.


Ala-ala day-bed. 


Toilet pun nice.  Hotel baru, so semua barang masih cantik.


Standard.  Cuma takde fridge.


Pemandangan dari bilik Na.


Saja bagi blur.  Papa, Mama and lil Saif.


Sebab kitorang pegi weekdays, so hotel sangat sunyi.  Kalau alone, scary.  Kalau bertiga, takpe.


304.  The room no.  So basically I am frustrated with the registration counter but it is OK during check out time.  The room is nice.  The rate is RM200 nett (1 night stay + 2 Lost World Hot Spring ticket worth RM30, 10% dicsount for any spa treatment). 


4 comments:

♥ Wina ♥ said...

belum pernah sampai sini...

but I prefer to go on weekdays, x ramai orang, peaceful & best :-)

CIK NANA said...

Wina : I mmg selalu jalan2 on weekdays. Tenang jek.. Hehe, kang Saif dah sekolah kena la bsesak ngan parents lain...

Saya said...

Na..pemandangan dari cni tu adalah salah satunye umah kami..ish,kalau tau hangpa mai,mmg ajak mai umah.mak kami slalu tanya sal hgpa tau

Saya said...

hi nana,kalau nak tau umah kami salah satu yang gambar banyak2 umah tu..kalau tau hangpa mai,mmg mak kami ajak singgah..slalu mak kami tanya pasal hgpa tau..heheeh..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...