Wednesday, November 2, 2011

Hot Spring Stone Massage @ Lost World HotSprings, Tambun

Selepas berendam dalam air panas yang menyegarkan, Na teringin nak pegi spa.  So, carilah spa.  Kebelakang sikit.  Sunyi jek..


Satu pondok untuk sorang urut.  Na nampak jek pondok nie makin teruja nak massage.  Heheh..





I love the ceiling fan!  ;p


Antara jenis2 massages yang available.  Disebabkan Na nak massage yang sekejap sebab takut nak balik sendiri..  Huhuh, owh Lost World HotSpirngs nie bertentang dengan Lost World Hotel.  Dalam 10 minutes walking distance.  Agak sunyi malam-malam.  Sebab weekdays kan?  Waktu Na nak start massage dah 8.30 pm.  Kalau one hour dah 9.30 pm.  Huhuh...  Takkan nak biar Papa and Saif berendam lama-lama..  Saif pun baru baik demam..  Na pilih la Hot Springs Stone Massage = RM 80 for one hour,  And I got 10% off.  ;p


Inilah batu2 yang digunakan untuk urut Na.  Sedap sangat orang urut tue buat.  Rasa macam bertungku lak.


The room after siap massage.


Got a souvenir from the spa.


Ada body scrub, ada voucher untuk masuk themepark, and dapat voucher untuk one free massage!  Sape nak pegi Lost World of Tambun dalam masa terdekat sila tinggal komen and I'll send the voucher for you.  FOC!  ;p  Before end of December tau!


As a conclusion, Na sangat puas hati with the masseur.  The spa is super nice.  Staffs sangat baik and approachable, the prices are affordable.  ;p  Best!!  Highly recommended!!!


And lepas siap massage, Na keluar dari situ and nampak kereta hubby.  Owh, he waits for me outside.  So Na tak payah jalan kaki balik hotel seniri..  I love you more darling!!!  Muaaahhh... ;p

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...