Tuesday, November 1, 2011

Dinner in Tambun? Johan Classic Seafood Western jadi pilihan..



Nama agak contradict.  En Johan nie jual seafood atau western?  It's actually both.  Tapi Na tak nampak orang makan western pun kat situ.  Semuanya pilih makanan dari Thailand.. ;p


Ada hp no, in case korang nak book dulu.  As for me, kitorang kuar lepas Maghrib.  So belum ramai orang.  Restoran ni dekat jek dari Lost World Hotel, 15 min drive.  Keluar dari Lost World, belok kanan and straight sampai nampak restoran nie dari tepi jalan berkelipan lampu2 ceria.  It's on your left!


Saif yang asyik minum air masak jek sejak demam hari tue.  Bagus!!


Boleh pilih nak duduk bawah pondok.


Or duduk dalam kedai.


Order tomyam seafood.  Ada ikan siakap, udang, ketam, kepah, cendawan dalam nie.  Sedap..


Kailan ikan masin.


Timun & sambal belacan.


Udang goreng tepung. 
Na bagi 4 bintang.  Yummy food kat situ.  And murah.  Semua sekali dengan 2 nasi putih + laici + teh o suam RM 40 ++.
So, sila menjamu selera di Restoran Johan.


3 comments:

wan said...

dah cuba cr tempat ni tp x jumpalah...sampai ke tanjung rambutan tp x nmpk rest ni...lps aje mcD kat lost world tu straight aje kan? tp at the end x nmpak gak...ada landmark lain x ?

CIK NANA said...

Hi Wan.
Apologies for the wrong info.. Huhuh.. Patut keluar dari Lost World of Tambun, belok KIRI. Then terus jek, ada nampak workshop kete tepi jalan belah KIRI and Johan Seafood kat sebelah workshop tue. ;p Hope this clarifies. ;)

Syafiq Ghemokz said...

sebelah petronas je... if nk ke arah kL sebelah kiri... extreme park,petronas n club snooker

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...