Monday, September 19, 2011

Tolong saya Bang...

* Baca dengan nada Juliana Evans dalam Hantu Bonceng *


Firstly, I have watched the movie.  Via Astro 1st.  Hehe, boleh la gelak2 tengok Zizan and kawan dia tue.  Selamba je, tapi lawak gila.  ;p


Na dengar HotChat kat Hot FM pagi td, pasal kisah di car park.  Ada yang gaduh, ada yang sesat, ada yang lunch dalam keta at car park etc.  Terus Na teringat kisah Na and carpark.  Huhuh, happened long time ago.  Waktu Na study lagi.  Spend weekend in Penang, bawak keta Bapak Min.  *wave hye to Min*..  Keta Waja okeh, panjang tau.  Selalu bawak kancil, sekali dapat Waja rasa macam apasal-keta-nie-panjang-lak-susah-nak-parking.  Owh well, standard la manusia..  Mestilah nampak nyamuk kat seberak tambak.. ;p


Tahu je la jalan kat Penang, sempit-sempit.  Then kitorang nak parking tepi jalan sebab nak makan roti nan kat restoran mamak.  Pusing punya pusing, jumpa la satu parking.  Tapi parking sisi, so macam susah gila nak parking.  Masuk, undur, keluar banyak kali.  Last-last sebagai pemandu yang sungguh efficient, Na lari kuar keta and pegi kedai emas tepi jalan.  Tercungap-cungap sambil cakap.. " Tolong saya Bang..  Tolong parkingkan keta saya.."  T_T  Ini kisah benar.  Memang berlaku.  Dan abang tue memang parkingkan keta saya.  Owh, shame on me!!  Huhuh...

-Susah kan?-
Image is google ed

Sampai hari nie Na tak boleh lupa.  Bagi stranger ok untuk parkingkan keta.  Nasib baik orang baik..  Kalau tak??  Wallah hu alam.  Tapi hari nie Na dah terer.  Heheh, lariiii...

1 comment:

saharinasaharudin said...

rin pun dah tgk movie tu.lawak kan.haha.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...