Thursday, September 15, 2011

Sel-sel otak telah berhubung!

Terkesima bila nampak hasil kreativiti anakanda di bilik tetamu.  Lebih shocked sebab nampak lipstick Mama yang dah rebeh.  T_T


Tapi takpe, Mama tak marah.  Dinding boleh cat balik.  Tapi sel-sel otak yang tengah berhubung, harus diberi ruang dan peluang untuk berkembang sepenuhnya.  ;p


Macam mana Mama nak marah?  Pandai betul amik hati.



Marah tak, tegur of course.  Lain kali conteng kat kertas, bukan dinding.  Next time, guna colour, crayon yang Mama and Papa beli, bukan lipstick murah Mama.  Faham?


2 comments:

iyan shazlind said...

hehehe saif kreatif sungguh kamu ya...nana belikan dia board then letak kat dinding..so bg dia menconteng situ :)

note kecik utk saif : lain kali amik lipstik mama yg mahal tau kalau nak conteng...hihihi

CIK NANA said...

Yan, board ada, paper ada, buku ada, sume ada.. tp dinding jugak yg dh pilihan.

Mama mmg pki silky girl saja. heheh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...