Tuesday, August 9, 2011

Saya MC hari nie, kepala saya sakit...

This is bad, baru nak submit benda alah yang buat Cik Nana mandi tak basah, tidur tak lena, makan tak kenyang..   Tiba-tiba kena headache yang sangat hebat! ;(  Huhuh, semalam muntah dalam kereta.  Owh, kalau pregnant dulu memang ada spare plastic bag tapi kalau musim manusia normal macam nie mana la ada plastic.  Maka, habislah seat keta saya...  Maafkan saya wahai hubby.


And pagi nie I decided to rest.  Sebab kepala sangat berat dan kisah low blood pressure berulang!  Kalau hari tue sebab stress...  Kali nie sebab apa?  Herm...


Hopefully Nana dikurniakan kesihatan yang baik.  Untuk menunaikan amanah menjaga keluarga dan juga kerjaya.  Amin...  


Even mc, saya submit jugak keja saya.  Weeeeeeee.



4 comments:

wanie amerie said...

hani, ntah2 ada isi plak kot..hehe

CIK NANA said...

Sub : owh hehe. x. ;)

Lina said...

Nana, dulu lina pon ader low blood pressure. selalu jugaklah nak collapse, scary sgt. now i consumed herbalife, alhamdulillah, dah beransur baik, blood pressure dah normal.. and i feel more energized with the teamix and most of all, boleh buang lemak2 degil yg ada with the shake.. try herbalife la..

CIK NANA said...

Lina : Aah, dulu Na tingat u penah pitam sume kan? Huhuh.. Na memang nak cari supplement nie. TQ for the suggestion. ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...