Friday, August 5, 2011

Nak cuti raya lama-lama...

Untuk Hari Raya, Na ingat nak ambil cuti lama sikit.  Maybe block leave terus.  Jumaat - Jumaat.  6 days.  Bestnya,  in total Na akan cuti 13 hari inclusive weekend.  Dah nak approaching year end, patut hujung tahun ada family vacation.  Bulan December dah ada family day, in Penang.  Bestnya..  Tempat-tempat yang Na teringin nak pegi sekarang..




Bestnya, hopefully ada la best deal dari Berjaya Air nie.  Nak pegi bawak Saif duduk tepi pantai.  Selalu duduk PD jek, nie bagi peluang Saif tengok keindahan laut yang betul.  Maybe leh snorkelling sekali.  Hehe..




Ini semua orang macam dah pernah pegi.  Teringin gak nak minum air Alpukat (Avocado+Coklat), nak makan original ayam penyet, nasi padang, shopping, etc!  Nak jengah rumah mode lagi.  Nak tengok bekas gunung berapi la..




Yang nie mungkin tercapai dalam masa terdekat kot.  Sebelum nie kalau balik Bagan Serai, sure singgah Bukit Merah..  Kali nie jauh la sikit kita jalan gi Ipoh ye Bang..  ;p  Bestnya.  Kalau betul la dapat cuti raya lama macam tue, maybe boleh pegi Lost World of Tambun kan?  Herm..  ;)


All pics are google ed.


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...