Monday, August 15, 2011

Akibat lebih ketam dari biasa...

Hasil eksperimen yang Na jalankan ke atas diri sendiri..  Na dapati, Doctor Gobi adalah benar.  Huhuh..  Memang lepas makan ketam secara melampau.  Badan Na gatal2 sikit.  Cuma Alhamdulillah tak keterlaluan dan mata Na tak merah sangat.


So, yes.  Jangan melawan kata Doctor ye adik2.  Even tak tepat, kebenaran tetap ada.  ;p  Semalam Na masak sup ekor lembu yang Na teringin, cencaru belah belakang.  ;p  Sedap!


Oh ya, pelik kenapa Alamanda sangat lengang.  Beza compared to last year.  Tapi baju pun tak banyak pilihan.  Booth2 kecil jual baju kurung sume pun dah kurang.  Adakah sebab sewa mahal melampau macam yang jadi issue dulu?  I have no idea..  Tapi OK la, senang Na nak shopping baju Saif.  Beli sikit di Mothercare, and then balik sebab tak jumpa baju raya Na.  Huhuh.. 


Dan...  Pagi nie buka dashboard, terkejut nampak 100th follower.  Semalam Na tengok 97.  TQ All for following this blog. 


Owh, entry nie bercampur-baur.  Sorry.  Selamat berpuasa semua.  Dah 15 hari kita puasa.


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...