Monday, July 4, 2011

Review : Hotel Arenaa Mountbatten KL

Untuk final migration, we're given a room in Arenaa Mountbatten hotel.
Selalu dapat Ancasa, kali nie ubah selera ke hotel baru bukak pulak.  ;p


Hotel nie baru bukak, website pon takde sebab belum offcially launched.
5 mins walking from Menara Maybank, so convenient for us yang balik tak menentu. 


So, this is the room.
Deluxe RM 105 semalam.
Agak sempit tapi stylo. :p


Queen size mattress (since no bed available). Heheh...


Scale is provided, so kalau nak tengok sejauh mana involvement in project memberi kesan kepada diri anda boleh timbang hari-hari.
There is no coffee, no tea, only have termos + 2 cups.


Meja solek pun takde, boleh cermin diri guna cermin stylo nie.  Or, leh mekap dalam toilet.


TV flat screen tergantung tinggi.  Tapi scary sebab cermin tepi tue ialah toilet.  Tak la fully see through, tapi still tak selesa kalau duduk ngan kawan2..  Hehhe, kalau dok ngan Saif takpe la...


And this is the toilet.  Shower canggih sket sebab air keluar dari banyak tempat.  Muahaha..
Yang best tentang bilik di Arenaa Mountbatten nie ialah lampu bilik dia suram + biru macam romantik..
;p


Breakfast?
Sila breakfast di restoran mamak berdekatan, there's no breakfast provided..  yet.. 


Hotel nie terletak di tengah2 kotaraya, so jangan terkejut kalau asyik dengar bunyi LRT lalu, honk etc.
Standard la..
KL babe!




1 comment:

sumysya said...

cantik..kira murah lah kt kl..mane nk dpt...romantik tp bising tk best gak kan....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...