Thursday, July 7, 2011

REVIEW : Hotel Ancasa, KL

Sepanjang involved dengan keja nie, dah 3 kali Na stay kat Ancasa.
Heheh, situated just behind Puduraya.
(",)


Dari pintu, nampak dah keluasan bilik nie.
Compared to Arenaa Mountbatten..
Tapi logik la, harga semalam bilik nie RM 300.


Katil yang luas dan selesa.


Iron board & robe are provided.
Nice wardrobe pun ada.


Flatscreen, tempat letak beg.
Meja untuk kerja pon ada.
Kot-kot la tak siap keje kat pejabat, leh sambung buat kat bilik lagi..
T_T


Toilet pun cantik.


Paling best sebab ada bathtub.
(",)


2 comments:

sumysya said...

wah...best nya...di sponsor la yer?? mmg mahal pun hotel ni...

Kancilbiru said...

wahh memang cantik pun..avillion ni semua orang teringin nak pegi..hehehee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...