Monday, July 11, 2011

PD : Last day..

Bangun pagi dengan gembira, senyum sampai telinga.
Dengan pemandangan laut nan biru.. *Na tipu, Na dapat view car park*
Owh, indahnya..
Muahah...
Sebenarnya tak sabar nak gi breakfast.
Cik Nana suka breakfast kat hotel.
;p


Dalam fullhouse, so makan kat luar..  Boleh hirup udara segar tepi laut, tapi jaga2 banyak burung..  Waktu teambuilding Na kat sini, Na rasa food sedap..  Tapi kali nie Na kecewa lak dengan service dia..  Makanan tak refill, manusia raaaaaaaaamai sangat..  Sebab ada 3 course serentak.. Plus guest lagi kan..  Meja tak berkemas...


Dari mula Na makan, sampai dah nak bangun..  Baru la dia angkat pinggan2 nie..  Tolonglah..  Dah kecewa sikit..  Baliklah..


Saif tak sabar, nak terjun pool lagi..



Tengok ikan koi.  Kat umah kita pon ada sayang.. ;p  Disebabkan tuan besar nak mandi, Mama and Papa bagi chance lagi..
:

:

:

:

:

:

Fulamak, dengan baju sendatnya..


Banyak gak activities sini.  Na nak fish feeding tue, RM8 jek.  Cakap open from 8.30 AM, Na pegi kul 9.45 AM dia suh datang balik pukul 11.00 AM.  Hish, terus kensel..


Mama layan Saif cari ketam.





Ya Allah, macam kena cekik!
>___<



Susahnya nak amik gambar dia nie..  Dah bosan main pasir, Saif nak mandi laut.  Mama ubah perhatian dia untuk mandi pool.  Macam kotor jek air laut tue..


Nasib baik Saif pasrah..  Happy la, janji mandi..


OK, cuba tengok apa yang Na bulatkan dalam gambar kat bawah..


Cepat teka..

:

:

:

:

:

:

:


Tempat diurut..
>__<
Urut tepi swimming pool? Adoiii...


Sebelum check out, pegi pantai lagi..


Nie private beach.  So, memang lengang. 

See, Saif leh relax sambil makan aiskrim..


Mama join!  Muahah..  Waktu nie rasa sangat2 released sebab takyah fikir minggu depan nak kena keja weekend ke apa ke..  Sebab memang officially berjaya dan tamat sudah perjuangan..  So, enjoy betul duduk makan aiskrim nie..


Dah nak balik dah...




Last family pics..
T_T
Dah check out, pegi Teluk Kemang lagi...  Saif nampak la keta control nie...  Naik la...  Apa lagi..



(",)
Then minum air kelapa..


Makan laksa..


Then adios PD.
Na harap next vacation bukan di PD... ;p
Na rela pegi Bagan Lalang lagi..
Bleh makan seafood yummeh!!



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...