Tuesday, July 12, 2011

Overview of My Dear Warehouse Sale 2011

As promised to myself.  Bangun awal pagi Sabtu, tapi terpaksa buat keja lain dulu sebab warehouse bukak pukul 10.00 am onwards.. 


Sampai around 10.15 am..  Pelik sebab lengang...  Selalunya sampai susah nak masuk..  Eh, kurus pulak Saif dalam gambar tue...  Waktu nie dah rasa lain macam...  ;p


Owh, khemah tue actually disewakan..  Sebab tue ada jual toys, baju etc.  Barang My Dear cuma dalam gudang tue je.  Yang kat luar semua tenants..



Banyak la jugak toys sini.  Beli pump gun untuk Saif..


Then nampak playpen cute.  RM 100 jek.  Tapi macam tak kukuh.  Saif dah besar. so tidak diperlukan.


Ala-ala swing baby.  Cute jugak..  Pun tidak diperlukan..


Then, ada banyak set tilam baby.  Grab one for my new niece..


Baby crib.


Toys.


Jumpa lagi boucer yang Na suka..  ;p  Baby chair pun banyak..  Tak diperlukan.


Colourful walker.


Cute playtents with 100 balls.


Sampai la pada sasaran utama.  Memang niat nak beli keta untuk Saif yang ada remote.  Yang nie RM 217.  Tapi kecik sangat..  Sian kaki Saif bengkok..


Yang macam jip tue RM 247.  Almost buy.  Fikir punya fikir, cancelled.  Tak berani sebab takde warranty..  Huhuh.


Saif tengah cuba both cars..  Sian anak Mama..  Nasib baik kat Giant ada banyak keta nie..  Leh naik 5 mins = RM 3.00.  Heheh..


Keta kecik, kaki terkeluar..


Yang nie memang cute!  Mini cooper babe.  Available in red and yellow..  Harga pun cute = RM 512.  Phewiiiiit...  Belum rezeki Saif rasanya.  ;p  Insya Allah nanti ye sayang.


Kesimpulannya, My Dear Warehouse Sale kali nie tak berapa best.  Maybe sebab banyak barang yang dah tak applicable untuk Saif.. 



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...