Friday, July 29, 2011

Bukit Merah : Naik Skycycle..

Kalau balik Bagan Serai, mesti pegi Bukit Merah.  Haha..  Tak bosan eh Na?  Hari tue pegi tengok orang utan.  Kali nie nak masuk Ecopark lak.  ;p


Us @ my house.


Us @ Bukit Merah.


Herm..  Jauh jugak nak ke Ecopark dari pintu masuk bukit merah tue.  Saif dah tak larat jalan, terpaksa la Papa dukung.


Yeaa..  Kita nak naik Skycycle.  Sorang RM 6, Saif free.


Ok, benda nie agak scary.  Bila naik bunyi berkeriut and macam kadang-kadang senget ke tepi.  Tinggi kot benda nie.  Kalau jatuh naya jek.  Heheh.. 


Mama hutang korang banyak.  So Mama kayuh, korang enjoy!!  Weee..  Owh, serious memang kena kayuh.  Bila part nak belok tue hubby kena tolong tolak sebab berat sikit.  Macam exercise tangan.  Best la..


View dari atas.  Boleh nampak Ecopark.


Rusa.


Rabbit.


Saif tengok rabbit.  Nampak Ecopark tue macam suam2 kuku.  Animals pun biasa2 jek.  So kitorang decided untuk tak masuk.  Kalau nak masuk then sorang kena bayar RM 14.


Mama again.


Yang nie lagi best.  Chairlift.  Tapi Saif tak boleh naik and start pukul 12 pm.  So, tak payah la.


Dah penat kayuh, Saif nak tengok itik.


Villa atas air.


I love u both!




Intan payung kesayangan Mama.
(",)


3 of us.
Nanti ada rezeki kita jalan2 lagi.  Pasnie nak pegi Lost World of Tambun lak.


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...