Thursday, May 26, 2011

Dewi Sri Spa, Marriot Putrajaya

Na ada 2 days course kat Marriot, Putrajaya from 23-24th May 2011.  Memang dah aim nak pegi spa.  Tapi kena tengok price dulu, kalau affordable baru pegi.   Tanya punya tanya, ada promotion to those yang stay kat Marriot.  Even Na tak 'stay', cuma attending course jek, still dapat promotion which is great.  Na tanya hubby and he said OK.  So, Na book a session on 24th May, lepas course habis.


So, this is the spa.
Dewi Sri, Martha Tilaar spa. 
I always wanted to go to well-known spa, so that ada assurance yang tukang urut dia tahu cara mengurut yang betul.  Tapi selalunya mahal la kan.  Huhuh.  Yang nie special sebab murah sikit.  :)
Jom tengok interior spa nie sikit.




Na nak satu kolam nie kat umah!!
Huhuh, rasa nyaman jek.


Macam familliar ek?
Sebab shooting hotel mania kat sini.



Dimulakan dengan air serai.
Rasa nak tuang dalam pasu bunga sebab tak sanggup nak minum, heheh.
Tapi sebab dah bayar, minum jugak!!
Rasa not bad, boleh ditelan la.



Nie bilik rawatan dia.
Ada kolam air jugak, so bunyi air mengalir.
Nyaman jek.
Best2.


Bath tub tempat Na mandi bunga.


Lepas dua jam, selesai!
Kena minum air halia lak.
Owh, nie perit sikit.
Rasa menyengat2 tekak, tapi nak sihat punya pasal, minum jugak!


Na suka spa nie.
Na bagi 4.5 bintang!
Urut sedap, facial lembut and ada teknik.
Tukang urut tak promote lebih2 buat Na annoyed which is good!




Gambar orang happy berjaya reward diri seniri.  ;)
Gambar 'mak orang'.  Haha


So, total untuk aromatheraphy massage + relaxing facial + mandi bunga ialah :


Lepas nie nak pegi jojoba spa!
Insya Allah.



2 comments:

ZafirahNajmi said...

Kak Chik..gi Jari Spa. Kawan angah punya. Cheaper & sgt best treatment dia! try surf www.jarispa.com

CIK NANA said...

thank you angah.
dah tgk website dia..
cantik2.. ;p
Insya Allah, kalau ada lebih pulus dan masa.. boleh gi spa!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...