Sunday, May 22, 2011

Cutie Pie bedroom....


Jalan-jalan online.  Konon nak tengok cadar2 cute.  Tapi terbabas masuk website cute bedroom for kids.  Argh, comel sungguh.  Saif pun dah besar.  Boleh tido seniri dah kan?  ;)


Kalau boy yang suka keta, katil nie suit them best!  Sure rasa cool je ada bilik macam nie.


Owh, bilik macam atas tue memang pilihan Na!
Mickey mouse theme.  
Super duper cute!!
Bestnya kalau ada!


Tapi kan, Na pon teringin jugak nak jadi princess.
("____________*)
Papa belikan Ayang katil macam bawah nie boleh?


Pergh, macam Cinderella punya keta labu..
Sure nyenyak je tido kan?
:p
Kalau Abang belikan katil cute tue kat Ayang.
I'll get something in return for you..  
Apa ek??
Herm, I'll buy this unique bed for you....

*



*



*




*





*







*


Heheh, jangan marah eh?
Sambil tido, sambil belajar balance kan badan.
*_____________________*


Bye.

All images are google ed.



1 comment:

saharinasaharudin said...

plikkk sgt ktil last tu.haha.ade eh org bli?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...