Monday, February 7, 2011

Sungai Petani --> Puchong = 10 jam

Hi peeps.


Cik / Puan Nana spent 9 hari cuti yang sungguh mengujakan di kampung halaman!  Semua benda yang bermula, sure akan berakhir kan?  So, habislah masa riang ria di kampung.  Sambung semula tugas2 yang terbengkalai!  ;p


Betul, Na bertolak dari SP pukul 9 am dan arrived home at 7.30 pm.  Pengsan sekarang.  Tapi takpe, tetap happy macam biasa.  ;)


Sekarang baru nak refresh mind balik.  Kot-kot terlupa formula sebab lama sangat cuti.  Heheh... ;p  Selamat bekerja.  Eh, semangat lak nak keja hari nie.  Heheh...




1 comment:

zuneta said...

assalammualaikum..

adik zu pun cam tu jgk...tapi dia balik naik bas ekspress dari butterworth-KL...bertolak kul 11pagi...sampai kat bukit jalil kul 12 tgh malam...kena lak naik teksi dah LRT dah xda...teruk betul jam dari penang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...