Friday, February 25, 2011

Bosan sungguh

Mesti la bosan.
Dah buat pun kena.
Tak buat lagi la kena.

Nak suruh buat tak bagi details.
Mintak details kena bambu.
Bila takde details mana boleh buat.
Bila cakap tak boleh buat sebab takde details, dia tanya bila saya suruh buat?

Eh?
Kalau 2 telinga Cik Nana saja dengar, maybe boleh cakap Na salah dengar.
Kalau 3 pasang telinga dengar?
Na jugak salah meh?

Hehe, pelik.
Lawak, tapi bosan.
Lawak, tapi sakit hati.
Lawak, tapi annoying.
Lawak, tapi bengang.

Dah ada details baru datang jumpa saya.
Kalau itu pun tak boleh prepare, boleh blah!





No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...