Monday, January 10, 2011

Tolong ingatkan aku...

Untuk kerja hari nie!


Hujung minggu yang mengasyikkan sudah berlalu.  2 hari terasa macam 2 saat..  Over kan?  Tapi series rasa berat sungguh nak datang hari nie.  Tapi hidup mesti diteruskan.  Kalau Na mampu bayar semua liabilities tanpa perlu bekerja...  Huhuh, sudah lama Na tutup buku.  Tak payah mengadap muka toooott....


Owh, terkejut sungguh bila dapat tahu yang one of my close colleague dah tendered.  :(  Baru nak bertambah ngam.  Dah u resign!  Sedih I macam nie... :(


AJL 25?  Herm, I personally like A.P.I.  Gila brutal Cik Nana minat indie band.  Huhuh, dengar radio kuat2 pun tak boleh...   Ada hati nak minat indie band.  Tapi lagu pelita nie memang Na suka.  :)  And Faizal Tahir, u rocks la.  I tak minat u, but my son do.  Ana Rafali?  I love her song, simple & catchy.  And tak klise macam lagu2 cintan yang lain.  So, u deserve it girl.  Yuna?  Gorgeous seperti selalu.  Mungkin bukan rezeki dia tahun nie...  Tomok?  Heheh, Na suka muzik part dia menari2 tue..  Cute.  Hahah....  Itu saja kesimpulan yang Cik Nana boleh bagi.  Na dah tertido waktu Ziana Zain perform, celik mata bila dengar suara comel Siti Nurhaliza.  (",)




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...