Thursday, January 13, 2011

My mini familia

Asal balik kampung je, sure Na kerah tenaga adik2 untuk snap our family pics.  Kalau tidak, memang takde la gambar bertiga, berdua suami-isteri pon susah.  Huhuh....  So, pada hari kejadian...  Kaksu menjadi mangsa untuk snap gambar.  See, ada untungnya k.  U tolong I amik gambar, I bagi u camera sebijik.  FOC.


Baru nak feel.  Dah hampir kena sakit jantung tengok anak punya stunt.  Huhuh...


Ok, percubaan pertama.  And that's it.


Sebab lepas tue ada orang kecik datang.


Dah Saif duduk, Mama ngan Papa pon kena duduk.  Berkorban.


Hish, bukan nak pandang kamera.


Ok, berdiri pulak.  Tak lekang dengan puting tue!!!


Tak sangka, Cik Nana sudah 2 tahun 7 bulan 2 minggu 5 hari berkahwin dan punya seorang anak lelaki yang dah berumur 1 tahun 10 bulan 3 minggu 3 hari.  Gile ah Cik Nana hafal.  Jangan terpedaya, sila jeling sidebar blog kerana segalanya ada di situ.  Heheh....


Saif muncung seban dipaksa bergambar lagi dan lagi dan lagi.


Owh, I just love this boy!


Depan rumahku syurgaku. 


Saif senyum tapi dengan puting.  Siap kamu lepas nie, Mama sapu kopi kat puting.  Sure kamu takmo dah kan?


Menjeling kat Papa.  Kan I dah cakap, anak Papa...  Takleh berenggang.


My big boy.


Putih gebu ikut Papa, pipi tembam ikut Mama, hidung so-so gabungan Mama and Papa.



2 comments:

LYAfrina said...

tu dia... dah blh upload pic...
kita upload smpai lebammm...

comel si kecik tu:-)

PUAN NANA said...

Muahaha...
Sebab tue takleh duduk diam bila takleh upload pics!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...