Monday, January 24, 2011

MC hari ini

:(


Mata merah menyala lagi.  Takut pulak.  Na rasa hampir 90% punca Na MC ialah sakit mata.  Ini bukan sakit mata yang berjangkit tue.  Yang ni tak berjangkit.  Tapi sakit.  Bila kena, mata merah macam bijik saga.  Keliling mata bengkak.  And rasa tak selesa macam ada 'benda' dalam mata.  


Doctor cakap, alahan.  Makanan laut.  Betul ke?  Huhuh, cuba nak argue sebab Na suka seafoods.  :(  Hopefully cepat sembuh sebab saya mahu kerja esok.  Saya mahu siapkan kerja sebelum cuti seminggu next week.  ;p


Saif ada dengan Na.  Bangun pagi, breakfast macaroni & cheese.  3 mangkuk habis.  Huhuh, tembam!  Dah makan, Saif tido.  Na sambung masak untuk lunch, and lepas makan je si kecik bangun.  ;p  Skang Saif tengah layan cartoon, and kejap lagi bergomol ngan Mama la tue.  Rebus daging untuk bubur nasi Saif esok.  


Fuh, cepat la mata sembuh.  Perit, sakit sungguh!  :(


 

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...