Tuesday, December 28, 2010

Tiada jodoh dengan Columbia Asia Hosp rasanya...

Ingat tak entry Na mengamuk sebab annoying hiccup yang berlaku during Pre & Post Admission at Columbia Asia Hosp, Puchong?


Disebabkan rasa marah yang dah tak terkawal, I have paid RM 300 as a deposit so that I can go home prior to the settlement of the bills by Medijaring.  Kalau tak, mungkin Na kena tidur dalam wad lagi sebab bila Na call hospital esoknya pun belum settle lagi masalah nie.


Selepas DUA hari, Na email customer care untuk update & complaint.  Barulah CAH settle with Medijaring.  And CAH has refunded the deposit to my debit card, and informed me that the refund may take about one month to be reflected in my account.


Malangnya, selepas 35 days..  I haven't receive my money yet.  I have mailed Pn Intan, CAH on this matter and she has investigated and found that the refund has been rejected due to the wrong ref no.  Na tak marah la kali nie, sebab cuma nak tunggu duit.  Bukannya stuck in the ward mcm kes hari tue.  So, ok la.  I'm waiting for the fund to be credited back.


Nie ada satu lagi cerita pasal CAH.  On 14th December 2010, I have called CAH twice at 2.00 pm & 2.36 pm.  I wanted to know the Antibiotic name that Saif's allergic with.  Malangnya, the nurse keeps asking me some silly questions...
1. " Bila doctor tulis nama ubat tue?"
2. " Bila last time Puan datang?"
3. "Puan ingat tak tarikh Puan bagitau nama antibiotic tue dekat doctor?"


If I were to remember date docs write the details in yr record, obviously I would remember the antibiotics name!


The nurse couldn't find the info in Saif's record and I suggested her to revert once she got the details..  To no avail.  Till today.


So, that's it about CAH.  I will request for full medical reports of lil baby and move to another hospital.  :(  Bye CAH, tq for everything!



Updated dd 03/01/11
I have received the deposit refund on 01/01/11.  The end. 




4 comments:

nurulhudaresad said...

ada satu CAH kat kota kemuning...kami org baru je angan2 konon if 2nd pregnancy nanti nak deliver kat situ.....agak2 nana camne?takot gak dia punya service kalo mcm tu....bayar bukanlah murah kan...

CIK NANA said...

Huda, Na experience this things dengan Columbia Asia Hosp, Puchong je tau. I don't know bout other branch. U may try or maybe u should blog bout that 1st to gather info. :p

linahilmin said...

Salam.
Serius CAMC puchong! Wow..., kinda shocked! I've been loyal to CAMC puchong from day 1 they open their bisness.. Monthly checkup, Bersalin, anak x sihat semua kt sana.. And am so happy with their treatment.. So far, sgt professional. And normally, klu setakat nk tny nama medicine, just call & gv our patient's registration no terus je dpt.
Maybe nasib u kurang baik sket kot masa tu.. Or ada communication breakdown.. But still, maybe leh try med centre yg lain kan.. Sunway med pun ramai yg kata ok..

CIK NANA said...

Hi Lina.

Aah, Na rasa nasib Na kurang baik sebab experience that things TWICE. Mesti ada kena mengena dengan insurance company jugak nie.

Kalau sekali, mungkin OK.
Dah masuk dua kali, sorry la.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...