Friday, December 3, 2010

This is crazy!

Na kan peminat tegar 'lost tapes'..    So, semalam Na terpacak depan TV.
Supposedly setiap Khamis, 10.00 pm -11.00 pm - channel 551.  Back to back, 2 series.  


Series 1
Pasal 3 org lelaki memburu rusa dalam hutan.  Tiba-tiba, ada creature ala2 bigfoot yang serang diorang.  Tiga-tiga terkorban.  Tapi doktor / polis classified sebagai diserang beruang i/o haiwan pelik.  Yang Na perasan, semua lost tapes takkan ada gambar penuh makhluk pelik.  Kalau ada pun, dari jauh and very blur.  Betul ke ek?  Heheh..  Still x puas hati nie. 


Series 2
Yang nie pulak satu family pegi bcuti kat pantai.  Dalam perjalanan balik, diorang terlanggar sesuatu.  Pastu bila bapak diorang nak check benda yg diorang terlanggar, anjing family tue lari keluar masuk hutan.  So, si bapak terpaksa masuk hutan untuk cari balik anjing tue..  Tinggal la si ibu yg tengah sarat mengandung + 2 daughters kat kereta.  Bila lama sangat and si bapak belum datang balik..  Diorang semua masuk hutan untuk cari si bapak + anjing family.  Terjumpa la makhluk ala-ala dragon.  Betul ke ek...  Korang tak tengok ke?? 


Penakut, tapi nak tengok jugak..  Hehe, teruk betul.  Owh, hari nie dah Jumaat.  Seronoknya!  :)  Esok nak amik jam yang dah dua bulan tak jumpa.   Best2.  Then, nak tengok2 jam murah.  Nak beli kat my sis. 



2 comments:

Liz Rohaizat said...

alamak. x penah tgk. ni ala2 blair witch project ke?

CIK NANA said...

yup, dia ala2 blair witch project.. tp nie mcm2 craeture. hehe.. next week tengok tau!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...