Sunday, December 12, 2010

Semua dapat...

Hari nie breakfast nasi lemak + sambal tumis ikan.  Yummy.  Then, masak bubur untuk anak yang kurang sihat tue.  Bubur nasi daging.  Banyak jugak Saif makan.


Petang keluar jalan2.  Mula-mula, pegi TWINS BABY, Puchong.  Nak cari puting and new MAM bottle for Saif.  Selalu memang Na beli kat situ.  Tapi tadi takde langsung botol MAM.  And Na perasan ada botol susu jenis baru kat tempat MAM tue.  Herm..  Takpelah.


Then pegi IOI.  Finally, Na makan Subway


Tangan tembun sibuk nak makan.


Hahah..  Kecoh gila.  For me, it's OK la.  Takde la best gila.  :p  Pastu beli sepasang dua baju Saif.  Beli satu baju for myself.  And bagi Saif naik merry-go-round.  :)  Tak lupa belikan teats, botol susu, pembasuh botol susu untuk Saif.  Of course la MAM.  


Ingat tak beg yang Na teringin tue?  Balik umah, Na fikir banyak kali.  Cakap ngan hubby, he's allowed me to buy it since my handbag alredi nazak.  Lagipun Na bukan jenis yang selalu beli.  So, hubby bagi duit untuk beli.  Sampai Guess, Sunway Pyramid..  Na hampir2 beli tapi fikir banyak kali lagi.  Huhuh, at last keluar balik and bagitau hubby nak jalan2 dulu.  Sampai depan sikit, nampak handbag ELLE.  Biasa saja, tapi Na suka.  Comel jugak.  Dan yang paling penting, 70% off.  Yeah!  I bought it!  :)  Nasib baik fikir banyak kali..       


 Nape tajuk entry Semua dapat?  Ye la, nak beli puting dapat.  Nak beli botol pun dapat.  Nak baju baru dapat.  Nak makan Subway pun dapat.  Nak handbag baru, pun dapat.  Mahu apa lagi?


;p



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...