Wednesday, December 29, 2010

Darabif burger vs Tutty Frutty

Malam Ahad lepas, hubby ajak keluar.  Dah malam waktu tue.  Na jarang keluar malam, or should I say Na jarang keluar umah?  Heheh...  Dah diajak, Cik Nana akur jek!  Ingat nak beli blouse kat IOI, tapi kedai tue tutup la pulak!  Hish!  Turun dengan hampa, terus singgah makan burger.


Pernah nampak kedai Darabif burger nie?  Na 1st time tengok, and masuk sebab tak ramai.  heheh..  Na order Lamb Glam Combo.  Hehe, nama mesti gempak!  Setelah dialih bahasa jadilah : Pakej burger kambing yang glamour.  Hahah...


Burger + Fries + Drink = RM 11.90.  Ok la kan?  Burger daging kambing dia sangat sedap!!!  Lembut gila daging tue.  Melt in yr mouth.  :p  Tak tipu, try la....  Yummy owh!


Tangan besar dan tangan kecik nie tak makan.  Diet.  Diorang try makan tutty frutty RM 18.  -pengsan-  Tapi diorang suka, then Mama happy la.  Na tak suka, huhuh..  Kalau yogurt then OK with me.  Tapi bila yogurt yang di aiskrimkan...  Pelik sikit!  Huhuh....


Asyik entry makan je lately kan?  Hish, apa nak jadik Cik Nana nie?



2 comments:

nieda said...

tak pernah pergi lagi. tahu pun pasal darabif ni ex ofismate saya, adiknya kawin dgn owner darabif..hehe

CIK NANA said...

really??
heheh, what a small world.
tapi mmg sedap la.
heheh, na suka!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...