Thursday, December 2, 2010

Bayangkan Cik Nana seorang...

Doktor

Memang typical ambition untuk kids kan?  Hehe, Na pun bercita-cita nak jadi doktor jugak.  Nak jadi pakar bedah lagi tau.  :)  Tapi sudah ditetapkan, Na tak berjaya menjadi doktor.  Jom imagine if I were a doctor...?  Sure best gila leh pakai uniform tue kan??



 
Pramugari

Na suka tengok pramugari.  :)  Pakai uniform, tarik beg, naik flight pegi merata-rata.  Tapi takde la sampai nak berhenti keja nak pegi apply jadi pramugari lak.  Cuma suka tengok jek..


Polis

OMG.  Kalaulah diberi peluang untuk tukar pekerjaan untuk SEHARI..  Na nak jadi polis!  Yeah, inspektor Nana.  Kelas ah!  "Hey, jangan lari.  Saya polis yang ada blog."  Heheh..  Smart kan pakai uniform nie?


All pics are google ed

 





3 comments:

amethyst said...

time high school dlu kiter kadet police n ade fitting for uniform tu... tp smp skrang xdpt =C so xdpt merasa pakai baju police huhuh pnh pakai baju bomba jer tp tu pinjam.. bukan baju yg utk padam api tau, yg mcm askar tp ade orange sket2 heheheh

CuppyCakeMommy said...

nak imagine nana jadi belly dancer boleh..wahh sexy gitew

CIK NANA said...

Inaz : Hani pon kadet dulu. Heheh...

Siti : u jangan la bayangkan i menari lak tau! hik hik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...