Saturday, December 25, 2010

Bahan bacaan Cik Nana...

I used to read Eh! previously.  Zaman uni.  Suka sungguh dengan Eh! nie.  Thanks to K. Yati sebab introduce the mag.  Na suka bahasa yang digunakan.  Kreatif, sedap dibaca.  :)  Na minat Kak Wirda, editor Eh!.  Skang dia dah jadik editor Glam kalau tak salah.  Lepas tue Kak Rosie ambil alih..  And ada perubahan here and there.  Then Na dah tak minat. 


Sekarang Na suka baca Harmoni.  Sesuai la dengan status sebagai isteri, ibu sekarang nie.  :p  Banyak info dalam nie.  Suka tengok part Spa.  Heheh...


Then kalau rasa nak baca motivational article, nak tahu tips as a career woman..  Na akan beli Cleo.  :p  Na suka Cleo sebab English dia simple.  Sesuai dengan tahap diriku.  Huhuh....  


2 majalah tue yang Na baca skang.  Tapi hari tue balik kampung, Na tengok banyak koleksi SOLUSI kat umah.  Na ambil satu and baca sambil relax atas buaian...  OMG, the mag is great!  Sarat info.  Paling best sebab semua issue akan dikupas oleh cendiakawan Islam.  So, Na rasa dah jumpa another good magazine.  Cuma Na belum pernah cari kat KL.  Ada ke tak ek? 


Korang baca majalah apa?

All images are google ed.

2 comments:

Najwa said...

ehhh..sama lah kita..msa kt u dlu k.najwa sllu beli Eh..minat sgt tulisan wirda adnan, rosie haslinda dgn faisal tehrani..tp lately dh jarang bli..dlu siap ada koleksi tiap2 bulan..skrng rajin beli Harmoni lak..

CIK NANA said...

Kak Najwa..
FT ialah seorang penulis yang sggh brilliant!
Bukan picisan, bukan juga skema.
Sedap menangkap masuk terus dalam minda!
I like him.
:)
Triple AAA is great as well, Airil something Adnan. Can't remember his full name though.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...