Wednesday, December 1, 2010

Aura negatif

Dalam satu bulan, sure ada 1 or 2 hari yang Na rasa down gila.  Hate that feelings! :(  Macam currently, rasa sangat useless.  Semua yang dibuat serba tak kena.  Semalam, tak sempat masak untuk Saif.  Urghhhh...  Bukan ke I used to do it before??  Tue yang paling sedih.  Minggu nie kelam kabut.  Belum sempat beli groceries.  


But tadi dah singgah Giant.  Beli ayam, daging, biscuits for lil one.  Dah siap masak nasi + sup peha ayam untuk si kecil.  Terus rasa happy.  Finally..  Akan lipat baju, sidai baju later.  I mean, immediately after I post this entry.  OMG, I just cannot be a supermom.  I just not capable to be one... :(  This is so sad. 


Haish, emosi tak stabil.  Tak baik menulis waktu2 macam nie kan?  Yang keluar semua negative jek.  :(  Herm, can't wait for special dinner this Friday.  Wah...  Selepas berbulan merancang..  Adakah akan tercapai hasrat kita?? :)   


Hari Sabtu lak nak pegi amik jam Na.  :)  Lunch di Saba maybe..  Yeah, and then boleh la cari baju baru untuk Saif.  Untuk me and untuk hubby.  And Na harap Na jumpa balik tutup subang emas Na.  Ntah jatuh kat mana.  Ish... semua tak kena!


Dah masuk bulan terakhir untuk tahun 2010.  Banyak yang telah dicapai.  Alhamdulillah.  Tak sabar lak nak tunggu dividend ASB..  Haha, tiba2 je kan?  Over!  Tak sabar jugak nak tunggu bonus..



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...